На 11 и 12 май 2017 в гр. Варна ще се проведе събитие за ПРЕДСТАВЯНЕ на отличените БИЗНЕС ПЛАНОВЕ в сферата на устойчивото земеделие от онлайн състезание

Публикувана на 2017-05-02 13:44:31

 

ПРЕДСТАВЯНЕ

на

БИЗНЕС ПЛАНОВЕ

в сферата на селското стопанство и устойчивото земеделие

Инициативата е част от информационната кампания “ОСП за устойчив растеж: Мисията възможна”, изпълнявана от Сдружение ДАБУ в партньорство с Висше училище по мениджмънт (ВУМ) – Варна.

Събитието ще се проведе в град Варна на 11 май /начало: 11:30 часа/ и на 12 май /начало: 10:00 часа/ 2017 г. (четвъртък и петък), в сградата на Висше училище по мениджмънт – Варна /Конферентна зала, етаж 4/, Адрес: гр. Варна, улица „Оборище“ 13 А.

В рамките на двудневно събитие ще бъдат представени и отличени 10те най- добри бизнес планове в сферата на селското стопанство и устойчивото земеделие.

Всички присъстващи ще могат да наблюдават на живо кулинарна демонстрация, представена от шеф готвачи от Института за Кулинарни изкуства, гр. Варна, с акцент върху устойчивото готвене и използването на екологично чисти земеделски продукти.

В програмата са предвидени още презентации на тема предприемачество и управление на риска. Аудиторията ще има възможност да научи повече за това как може да се създаде и управлява селскостопанско предприятие. Ще бъдат представени и успешни, работещи проекти в сферата на туризма и селското стопанство.

За участие са поканени: студенти, ученици, млади хора, дребни фермери и собственици на малки земеделски стопанства и всички заинтересовани лица.

 

Програма:

Форма за участие: