FACEBOOK
Print

EVENIMENT

privind crearea rețelelor în sectorul agricol

Inițiativa face parte din campania de informare „PAC pentru creștere durabilă: Misiune posibilă”, implementată de către Asociaţia DABS în parteneriat cu Universitatea de Management Varna (VUM).

Evenimentul va avea loc în municipiul Varna la data de 20 și 21 aprilie 2017 (joi și vineri), de la 10:30 în cladirea Universităţii de Management – Varna (VUM), et. 4, Sala de conferinţe.

În cadrul evenimentului vor fi discutate aspecte legate de cooperarea de ramură în sectorul agricol - avantajele acestui tip de cooperare, provocări și probleme.

Vor fi abordate și subiecte legate de utilizarea eficientă a resurselor naturale și climatice, precum și privind oportunitățile de a consolida și reface ecosistemele în agricultură și silvicultură.

Vor fi prezentate proiecte de succes deja implementate în cadrul Programului de Dezvoltare Rurală 2007-2013, cu accent pe afacerile durabile și crearea unui mediu competitiv favorabil în regiunea transfrontalieră România-Bulgaria.

În program sunt prevăzute și secțiuni de dezbateri privind transferul de cunoștințe, schimbul de experiență și sfaturi practice de la oameni de știință și experți în domeniul agriculturii.

Invitaţia se adresează participanţilor din mediul de: mici fermieri și proprietarii de exploatații mici, reprezentanți ai asociațiilor de fermieri și producători, organizații de ramură, antreprenori.

Campania de informare: „PAC pentru creștere durabilă: Misiune posibilă“ (Optimizarea dezvoltării durabile a mediului și a viabilităţii economice agriculturii prin aplicarea PAC în Regiunea Transfrontalieră Bulgaria-România) are ca obiectiv promovarea şi informarea mai bună a tuturor părţilor interesate în România şi Bulgaria privind noul rol al Politicii Agricole Comune (PAC) reformate a Uniunii Europene, în specialpromovarea noilor obiective pe termen lung - în perioada de programare 2014-2020, în ceea ce privește dezvoltarea durabilă și funcţia socială a agriculturii.

                                

Aveţi posibilitatea de a urmări acest eveniment şi live pe internet pe canalul Youtube al campaniei (CAP for Sustainable Growth: Mission Possible), precum şi pe pagina web al proiectului: http://agroinfo.dabu-edu.org

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina web a campaniei de informare: http://agroinfo.dabu-edu.org

PARTICIPAREA ÎN SEMINAR ESTE GRATUITĂ, iar pentru a facilita organizarea, vă rugăm să completaţi formularul de confirmare ataşat. Puteți să trimiteți confirmarea completată prin ax, e-mail sau telefon la datele de contact cu echipa proiectului indicate, până în 18.04.2017.

 

Invitatie

Formular Confirmare

Programme

CĂUTARE

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Chestionar

Au fost utile informații în pagina noastră?
De unde cumpăraţi produsele alimentare pentru familia dumneavoastră?
Care sunt sursele de informaţii privind măsurile deschise/actuale de susţinere prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 ?

Vizite

1071477
Copyright (c) 2016 DABS All rights reserved.