FACEBOOK
Print

INVITAŢIE

STIMATE DOAMNE, STIMAȚI DOMNI,

Asociația „Școala Dobrogeană de Agricultură și Afaceri” (DABS)

are placerea de a vă invită să particpaţi la

EXPOZIȚIE DE ALIMENTE BIO ORGANICE ȘI PRODUSE BIO

Inițiativa face parte din campania de informare „PAC pentru creștere durabilă: Misiune posibilă”, implementată de către Asociaţia DABS în parteneriat cu Universitatea de Management Varna (VUM).

Expoziţia va avea loc în mun. Varna /Bulgaria/ la data de 27 şi 28 mai 2017 (sâmbătă şi duminică)

Vă invităm, în cadrul celor două zile, să prezenaţi la expoziţia priodusul sau producţia voastră, realizate pe metode ecologice, organice, biologice. Nu este necesar ca participanții să fie înregistrați ca producători bio.

În programul va fi oferită o prezentare privind modul în care produsele și alimentele bio pot fi incluse în sistemul de alimentație publică. Experții de la Institutul de Arte culinare, Varna, vor prezenta cercetările lor informale asupra producătorii de produse bio în regiunea de graniță Bulgaria – România.

Vizitatorii vor avea posibilitatea de a fi prezenți la prepararea meselor cu produse cultivate ecologic, live, și de a degusta din specialitățile culinare.

La expoziția vor participa și fermieri din România, care vor avea, de asemenea, posibilitatea de a prezenta produse bio și de a face schimb de experiență cu colegii lor bulgari. Pentru expozanți, vor fi organizate patru sesiuni cu prezentare a noilor oportunități pe baza Politicii Agricole Comune ale Uniunii Europene.

Invitaţia noastră se adresează: mici fermieri și proprietarii de exploatații mici, producători de produse bio/organice/ecologice, antrprenori, comercianți ai produselor bio.

Aveţi posibilitatea de a urmări acest eveniment şi activitățile aferente live, prin internet, pe canalul Youtube al campaniei (CAP for Sustainable Growth: Mission Possible), precum şi pe pagina web al proiectului: http://agroinfo.dabu-edu.org

                                                           

Pentru mai multe detalii accesaţi pagina web a campaniei de informare: http://agroinfo.dabu-edu.org

 

FORMULAR DE PARTICIPARE

PROGRAM

CĂUTARE

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Chestionar

Au fost utile informații în pagina noastră?
De unde cumpăraţi produsele alimentare pentru familia dumneavoastră?
Care sunt sursele de informaţii privind măsurile deschise/actuale de susţinere prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014-2020 ?

Vizite

1071631
Copyright (c) 2016 DABS All rights reserved.