FACEBOOK
Print

СЪБИТИЕ

за изграждане на мрежи

в сферата на селското стопанство

Инициативата е част от информационната кампания “ОСП за устойчив растеж: Мисията възможна”, изпълнявана от Сдружение ДАБУ в партньорство с Висше училище по мениджмънт (ВУМ) – Варна.

Събитието ще се проведе в град Варна на 20 и 21 април 2017 г. (четвъртък и петък), от 10:30часа в сградата на Висше училище по мениджмънт – Варна (ВУМ), етаж 4, Конферентна зала.

В рамките на двудневното събитие ще бъдат засегнати теми свързани с отраслово коопериране в аграрния сектор – предимства на подобен вид сътрудничество, предизвикателства и проблеми.

Ще бъдат застъпени и  теми, свързани с ефективното използване на природните и климатични ресурси и възможности за укрепване и възстановяване на екосистемите в селското и горско стопанство.

Представени ще бъдат вече реализирани успешни проекти от Програмата за развитие на селските райони 2007-2013, с акцент върху устойчивия бизнес и създаването на една благоприятна, конкурентноспособна среда в Българо-румънския трансграничен район.

В програмата са предвидени и дискусионни панели за трансфер на знания, обмяна на опит и практически съвети, предоставени от научни сътрудници и експерти в сферата на селското стопанство.

За участие в събитието са поканени: дребни фермери и собственици на малки земеделски стопанства, представители на: сдружения на земеделски стопани и производители, браншови организации, предприемачи.

Информационната кампания „ОСП за устойчив растеж: Мисията възможна“ (Оптимизиране на екологичната устойчивост и икономическата жизнеспособност на селското стопанство чрез прилагането на ОСП в българо-румънския трансграничен регион) има за цел да рекламира и повиши информираността на всички заинтересовани страни в България и Румъния относно реформираната Обща селскостопанска политика на Европейския съюз, и по-конкретно - да популяризира новите й дългосрочни цели през програмния период 2014-2020 г., фокусирани върху устойчивостта и социалната функция на селското стопанство.

Можете да гледате събитието и на живо в интернет в Youtube канала на информационната кампания (CAP for Sustainable Growth: Mission Possible) и на интернет страницата на проекта: http://agroinfo.dabu-edu.org                                                           

Повече информация за проекта можете да откриете на интернет страницата на информационната кампания: http://agroinfo.dabu-edu.org

Участието в събитието е напълно безплатно като с цел оптимизиране на организацията, моля да попълните прикачената към настоящата покана форма - потвърждение за участие. Попълнените потвърждения за участие следва да изпратите по един от избраните от вас начини (по факс, по e-mail или чрез потвърждение по телефон) на посочените по-долу контакти за връзка с екипа на проекта най-късно до 18.04.2017 г.

Форма за потвърждение за участие може да изтеглите от тук.

Програма за събитието може да видите тук.

Търсене

Пон Вт Сря Чет Пет Съб Нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Анкета

Беше ли полезна информацията, поместена в страницата?
Откъде купувате хранителните продукти за Вашето домакинство?
От къде се информирате за отворените/текущите мерки за подпомагане по Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020 г.?

Посещения

0871569
Copyright (c) 2016 DABS All rights reserved.